Skin Bar

Cenzaa

Laat je onderdompelen in de wereld van Cenzaa. Het enige merk ter wereld dat luxe, wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert! Boek jouw huidbehandeling van Cenzaa en ervaar het gevoel en de kracht.

Cenzaa behandeling

IK SKIN Perfection

Hét huidverbeterende merk voor alle cliënten met een gevoelige huid. IK werkt op natuurlijke basis met een flinke dosis werkstoffen. Een doeltreffende basis met pure zorg voor de natuur zijn de sleutelwoorden van IK. Spreekt dit jou aan? Kies dan voor IK.

IK SKIN Perfection

Microneedling/Dermapen

Het meest effectieve apparaat op het gebied van huidverbetering voor littekens, pigmentvlekken, huidveroudering, acnè, couperose en rosacea. Tijdens deze treatment wordt een intense cocktail aan serums d.m.v. naaldjes in de huid gesluisd. De huid wordt van binnenuit aan het werkt gezet, herstelt en de natuurlijke collageen aanmaak en elastine worden gestimuleerd.

Dermapen

The MOM Treatment

Deze behandeling is speciaal voor de( aanstaande ) moeder en een absolute cadeau tip! Door het ( aanstaande ) moederschap verandert van alles! Je lichaam en huid kunnen ineens anders reageren tijdens de zwangerschap en er ontstaan bijvoorbeeld meer onzuiverheden. Ook na de zwangerschap verdienen je huid en lichaam een momentje voor zichzelf en je geest ultieme ontspanning.

The MOM Treatment

The MAN Treatment

Uit ervaring hebben wij geleerd dat heren ook graag hun huid verzorgen, maar het liefst kort en krachtig! In deze 45 minuten durende gezichtsbehandeling wordt de huid intensief gereinigd en gehydrateerd.

The MAN Treatment

Microdermabrasie

Last van een doffe, onzuivere huid? Dan is deze professionele methode iets voor jou. Met behulp van een apparaat met zuigkracht, zorgen kleine kristallen ervoor dat de de bovenste huidlaag wordt gepolijst. Je gezicht krijgt een oppepper en dit resulteert in een prachtige stralende huid.

Microdermabrasie